Elérhetőségek

 • SZ-PLAST Ablak nyílászáró bemutatóterem
 • 6728 Szeged, Külterület 4.
  Tel.: +36 (62) 549-329
  www.sz-plastablak.hu
  E-mail: mintaterem@sz-plastablak.hu
  46°16'30.9"N 20°06'54.7"
  Térkép
 • Nyitva tartás: H-P 08:00-16:00

Szaktanácsadás

szaktanacsadas

A számtalan lehetséges megoldás közül segítünk kiválasztani az ügyfeleink igényeinek legmegfelelőbb műszaki megoldásokat, szakmai indoklással alátámasztva, figyelembe véve minden meghatározó körülményt (funkció, szín, kialakítás, stb.).

Felmérés

felmeres

Minden megrendelés esetén a tervezett nyílászáró kivitelezési munkálatok megkezdése előtt gondos felmérést végzünk a beépítés helyszínén felhasználandó anyagok, a munkaerő és a pontos méretek tekintetében, hogy a kivitelezés során ne legyen fennakadás és az elkészült munkát ügyfelünk az elvárt minőségben vehesse át.

Egyedi gyártás

egyedi-gyartas

Ügyfeleink igényeinek, elvárásainak megfelelve, személyre szabottan alakítjuk ki a lehetséges megoldásokat, hiszen egyedi méretben és műszaki tartalommal készítjük el nyílászáróit. Ablakaink sokszínűségét mutatja a széles színválasztékunk, amely egyedi homlokzatot, egyedi arculatot kölcsönöz az épületnek. Az üvegek kiválasztásakor a kiváló hő és hangszigetelésen túl azok speciális bevonatai esztétikailag is meghatározzák a nyílászáró jellegét, hozzájárulva az egyedi megjelenéshez.

Beépítés

beepites

Vállalati filozófiánk abszolút középpontjába ügyfeleink elégedettségét helyezzük. Beépítőinket folyamatosan képezzük és tudásukat rendszeresen ellenőrizzük azért, hogy vásárlóink az elérhető legmagasabb színvonalú, legjobb minőségű szolgáltatásokat kapják.

Karbantartás

karbantartas

Korábban vásárolt nyílászárók szakszerű javítása, karbantartása nagyban növeli azok élettartamát. Az első lépés az állapotfelmérés, ezt követi a beállítás, esetleges javítás, illetve ha szükséges, az alkatrész cseréje. Gyártóként az a tapasztalatunk, hogy a garancia a problémák megoldása.