Elmarad a Szegedi Borfesztivál? Igen. Belenyugszunk, mint tősgyökeres, ízig-vérig szegedi nyílászáró-gyártó cég? Eszünk ágában sincs, sőt, borfeszt pótló borvadászatot indítunk, Szeged Napja alkalmából!

ERRŐL SZÓL A JÁTÉK

Május 14 és 23. között (ekkor lett volna a 2021-es Borfesztivál, ha a járványhelyzet engedte volna) minden nap 1-1 jellegzetes szegedi helyre rejtünk egy geoládát, benne egy meglepetéssel. A koordinátákat és egy kis leírást, nomeg fotót minden délben feltöltünk a Facebook és Instagram oldalainkra, hogy segítsünk. A Te dolgod: megkeresni a ládákat és bezsebelni a nyereményeket!

KÉTFÉLE KÉPPEN NYERHETSZ

Útnak indulnál?

Találd meg a napi geoládát, fotózd le és küldd el nekünk privát Facebook üzenetben, a nyereményed egy üveg minőségi bor!

Otthonról játszanál velünk?

Mivel tudjuk, rengetegen dolgoztok most is home office-ból, természetesen azokra is gondoltunk, akik nem indulnának útra. Írd oda kommentben a napi geocaching-posztok alá, melyik szegedi helyszínre tippelsz és nyerj! A helyesen tippelők között a játék végén kisorsolunk egy 2 fős Trója vacsorát, egy üveg bort és 2 db SZ-PLAST bögrét!

Sorsolások:

  • a geoládákat megtalálók között: minden délben, 2021. május 15-24. között
  • a kommentelők között: 2021. május 24-én, este 8-kor

A játékban részt vehet minden 28. életévét betöltött játékos. A nyerteseket privát válaszüzenetben értesítjük ki, a nyeremények átadása személyesen, 2021. május 25-30. között történik meg a bemutatótermünkben. A játék szervezője az SZ-PLAST Ablak megbízásából a Freakout Media Services Kft. (6722 Szeged, Kárász utca 9., info vonal a játékhoz: +3630 929 8409). Köszönjük, hogy velünk játszotok, Isten éltessen, Szeged!