Jön a kánikula-szezon, Te pedig már azon agyalsz, hová menekülj a hőség elől? Aquapolis? Sziki? Balaton? Nyaralni, pancsolni jó dolog, de csak akkor, ha nem kényszerből tesszük, ha nem a hőség kergetett ki az otthonunkból. Egy jó nyílászáró, hozzá pedig egy minőségi redőny a kánikula ellen is megvéd, főleg, ha tetőtéri lakásban vesszük fel a küzdelmet az elszabaduló Celsiusokkal.

NAGYON NEM MINDEGY, MILYEN NYÍLÁSZÁRÓD VAN

Két olyan pontja van az évnek, amikor egyértelműen megmutatkozik, mennyire sikerült minőségi nyílászárót választanod. Az egyik a téli mínuszok, a másik a nyári plusszok idején jön el, most az utóbbinak jött el az ideje.

A nyílászárók hőszigetelése sok tényezőn múlik:

  • nem mindegy, hogy hány rétegű üveg került bele,
  • és az sem, hány légkamrás az ablak,
  • sőt, fontos a beépítés és a nyílászárók minősége.

A jól szigetelő nyílászárók aranyat érhetnek nyáron, hiszen ahogy télen kint tartják a hideget, úgy nyáron a forró levegő is kint maradhat, így a lakás hőmérséklete továbbra is kellemes lesz. A Szegeden gyártott SZ-PLAST ABLAK termékeket a tökéletesen precíz kivitelezés, a csúcsminőségű anyagok, és a 25 év piacvezető szakértelme jellemzi.

REDŐNYÖK, AKÁR KIFEJEZETTEN A TETŐTÉRI ABLAKOKRA IS

Rendben, van egy jó ablakod, de elég ez? Sajnos még nem, ugyanis nyáron a hőszigetelő képesség az árnyékolástechnikától is függ. Ez főként azokra a helyiségekre igaz, amiket a nap nagy részében közvetlenül is süt a nap, így ugyanis bármennyire is jó hőszigetelő képessége van az ablaknak, előbb-utóbb a napfény hatására bizony felmelegszik a helyiség.

A kifejezetten tetőtéri ablakokra fejlesztett alumínium redőnyök nyáron meggátolják a napsugarak behatolását a belső térbe, a téli időszakban pedig extra hőszigetelést biztosítanak. Egyszeri anyagi ráfordítást igényelnek, viszont télen a fűtési, nyáron a hűtési kiadások csökkentésével jelentős energia- és költségmegtakarítást eredményeznek.

Az SZ-PLAST ABLAK által gyártott nyílászárókhoz több típusú és kialakítású redőny felszerelését tudjuk biztosítani, akár színezett kivitelben is, legyen szó kézi vagy elektromos működtetésről.