Elkezdődött a Nyári Őrület a szegedi Sz-Plastnál: A Mi Otthonunk játékban keresik Szeged legkülönlegesebb, legegyedibb, legkreatívabb lakásait, házait, otthoni megoldásait. A három nyári hónapban összesen három kategóriában várják a nevezéseket (külső és belső tér, nyílászáró), a közönségszavazások győztesei pedig – a büszkeségen túl – 100 ezer forintos ajándékutalvánnyal is gazdagabbak lesznek. Van egy különleges ötleted? Nevezz, és legyél te a győztes!

KREATÍV OTTHON KERESTETIK!

Szebb a stelázsi, mint a szomszédnál, a te gyeped a legzöldebb Alsóvároson, olyan kapuajtód van, ami megszólal? Akkor Neked találta ki a játékát az Sz-Plast ablak! A legkreatívabb megoldásokat várja ugyanis a szegedi nyílászáró gyártó cég, amellyel most akár 100 ezer forintot is nyerhetsz. A cél nem a legdrágább megvalósítások katalógusának létrehozása, hanem az, hogy megmutasd, mennyire ötletes tudsz lenni, ha otthonszépítésről van szó. Van egy egyedi, extravagáns zegzugod otthon? Nevezd be!

HÁROM KATEGÓRIÁBAN HÁRMAN NYERHETNEK A NYÁRON!

Június 7-20: a legkreatívabb szegedi külső terek

Júniusban a legmenőbb udvarok, homlokzatok, kertek, erkélyek jöhetnek, vagy bármi, ami egy épület külső megjelenését teszi egyedivé. Az ingatlan típusára vonatkozóan nincs megkötés, lakástól a lakóházig akármivel lehet nevezni a közönségszavazásra, amelyet június 21-27. között tartanak majd az Sz-Plast Facebook oldalán, a 100 ezer forintos vásárlási utalványt június 28-án veheti át a szerencsés nyertes.

Július 5-18: a legkreatívabb szegedi belső megoldások

A nyár közepén már a legegyedibb szobákat, konyhákat, dekorációs megoldásokat keresi majd az Sz-Plast ablak. A belső terek versenyén minden szóba jöhet, ami egy lakóingatlan falai között helyezkedik el, a pályaműveknek lényegében csak a fantázia szab határt. A közönségszavazás július 19-25. között lesz majd a közösségi médiában. Az eredményhirdetés július 26-án történik majd meg.

Augusztus 2-15: a legegyedibb szegedi nyílászárók

A nyár utolsó hónapja mi mással kezdődhetne el, mint a legegyedibb szegedi nyílászárókkal? Az ajtók, ablakok, árnyékolók versenyét az augusztus 16-22. közötti közönségszavazás dönti majd el, az eredményt pedig augusztus 23-án teszi majd közzé az Sz-Plast Ablak.

HOGYAN NEVEZHETEK?

Nevezni az Sz-Plast Facebook oldalán lehet komment vagy üzenet formájában egy fotó vagy videó elküldésével lehet. A közönségszavazások nyertesei mindannyian egy-egy 100 ezer forint értékű Sz-Plast Ablak vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabbak.