Büszke vagy az otthonodra? Küldj egy fotót a külső részéről és nyerj egy 100.000 Ft-os Zengő Alföld Kft. vásárlási utalványt! Igen, jól sejtetted: indul a „Mi Otthonunk” játékunk második fordulója!


Szeretnél nyerni? A feladatod: készíts egy fotót a lakásod, házad külső részéről és küldd el nekünk kommentben vagy privát üzenetben! A fotó bármiről készülhet, lehet nagytotál vagy egy kisebb részlet is. Ne feledd: nem az fog nyerni, akinek a legdrágább az otthona, hanem az, akinek a legszemélyesebb, legkülönlegesebb!

Beküldési határidő: 2021. július 30., 19.00!
Közönségszavazás, a beküldött fotók között: 2021. július 31., 19.00 – augusztus 8., 19.00!

A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, magyar állampolgársággal rendelkező, gyámság alatt nem álló személy. A felhasználó a fotók beküldésével hozzájárul, hogy azokat és a felhasználó keresztnevét nyilvánossá tegyük a Facebook oldalunkon illetve ahhoz, hogy a játék nyerteséről díjátadás közben készült fotót közzétegyük a Facebook és Instagram oldalunkon, illetve a velünk partneri kapcsolatban álló sajtófelületünkön. A játék szervezője az Sz-Plast Ablak Kft. megbízásából a Freakout Media Services Kft. (6722 Szeged, Kárász utca 9., Átrium 1. emelet, info vonal: +36309298409).