Nyerj egy JBL CHARGE 5™ hordozható hangszórót a 30 éves születésnapi játékunkon! Mutatjuk, hogyan tudod megnyerni a JBL Magyarország által felajánlott, felső kategóriás, kompakt hangszórót! 30 évesek vagyunk az idén, szeretnénk Nektek megköszönni a rengeteg figyelmet, barátságot, közös munkát, amely az SZ-PLAST Ablak™ útját végigkísérte, így mától kezdve folyamatosan, havonta más és más születésnapi nyereményekkel mondunk köszönetet azért, amiért vagytok nekünk!

Íme az első ajándékunk, mobilt a kézbe, indulunk!

A nyeremény: egy JBL Charge 5 Bluetooth hangszóró

A játék időtartama: 2023.02.05-19.

Sorsolás: 2023.02.19., 20:00

A feladat: írd meg kommentben, hogy az alábbi 2 szegedi épület közül melyiknek gyártottuk mi a nyílászáróit!

#A.: NNG székház a Klauzál téren

#B.: BP – British Petrol székház a Kossuth Lajoson

A játék Szervezője az SZ-PLAST Ablak Kft. megbízásából a Flawless Promotion Kft. (székhely: 6729 Szeged, Mozdony utca 40 A, iroda: 6722 Szeged, Kárász utca 9., Átrium, központi telefonszám: +3630 929 8409). A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, gyámság alatt nem álló személy. A nyerteseket a sorsolást követő 48 órán belül értesítjük ki, privát üzenet formájában. A sorsolás a Random pont org szoftverrel történik, véletlenszerűen, 2023. február 19-én, 20:00-kor. A nyertes nevét rögtön a sorsolást követően, az SZ-PLAST Ablak Facebook és Instagram oldalain tesszük közzé. A játékosok a részvétellel hozzájárulnak, hogy amennyiben ők nyernek, a nevüket a Szervező közzétegye az SZ-PLAST Ablak Facebook és Instagram oldalain.

A játékosok a nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a Játékos által megadott személyes adatokat kezelje kapcsolatfelvétel céljából, a cél teljesüléséig, de legkésőbb a nyeremény feladásáig. A Szervező a személyes adatokat bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

A Játékos a nyereményjátékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. Szervező Facebook-ot a nyereményjátékkal összefüggésben teljeskörűen mentesíti.

Szorítunk Nektek, nagy kalappal a játékunkhoz!