Nálunk már most felgyúltak a fények: ismét sorsoltunk a 30. születésnapi játékunkon, íme a szerencsés nyertesünk, aki már biztosan ott lesz Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as évadának talán legizgalmasabb, legkülönlegesebb produkciójának díszbemutatóján:

MÉSZÁROS ADRIENN

Óriási gratuláció, a nyereményed egy 2 fős belépő az augusztus 11-i ősbemutatóra, az átvételi infók 72 órán belül repülnek privátban!

Az előadásról: A 2023-as Dóm téri programok kirobbanó zárlataként Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István worldmusicalje, az Ezeregy éjszaka debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A vadonatúj produkciót augusztus 11-i ősbemutatóját követően 12-én, 13-án, 18-án, 19-én és 20-án láthatja majd a közönség. Az Ezeregyéjszaka évszázadok óta közszájon forgó, számtalanszor újramesélt, mégis rengeteg meglepetést és újdonságot rejtő, egzotikus meséi mellett slágervárományos zenék, izgalmas látványvilág és neves sztárfellépők gondosodnak majd arról, hogy a musical szórakoztató kuriózum legyen hazánk legnagyobb szabadtéri színpadán.