ÓRIÁSI öröm ért bennünket! Mint tudjátok, mindig is szívügyünk volt a lovassport, a hétvégén pedig szegediek diadalmaskodtak a Nemzeti Lovardában: Donnie Brasco, Cloudberry és Rádaházi Nike is első helyen végzett! 

  • Az ötéves lovak mezőnyében ügyvezetőnk, Lukács Loránd ménje, Donnie Brasco Kovács Henrivel győzött, 
  • A hatéves lovak között szintén az ő love, Rádaházi Nike végzett az élen,
  • Vasárnap szakadó esőben érkezett a harmadik siker: Kovács Henri ezúttal Kiss Doris szürke ménjét, Cloudberryt lovagolta az első helyre! 

120 lovas 177 lóval érkezett a Nemzeti Lovardába a Gróf Széchenyi István Emlékverseny olimpiai minősítővel egybekötött Díjugrató Világkupát megelőző hétvégén, a rangos megmérettetésen az ötéves lovak mezőnyében a szegedi Lukács Loránd Diamant de Semilly apaságú ménje, Donnie Brasco Kovács Henrivel szerezte meg az elsőséget egy elegáns, 8,30 pontos lovaglással, később pedig a hatéves lovak között is az ügyvezetőnk lova, Rádaházi Nike végzett az élen. Vasárnap szakadó esőben érkezett a harmadik siker: Kovács Henri ezúttal Kiss Doris szürke ménjét, Cloudberryt lovagolta az első helyre. 

Az első szegedi diadal 110 centiméteren jött: az ötéves lovak hat indulót számláló mezőnyében Lukács Loránd Diamant de Semilly apaságú ménje, Donnie Brasco Kovács Henrivel szerezte meg az elsőséget egy elegáns, 8,30 pontos lovaglással pénteken. Később a hatéves lovak között is Lukács Loránd lovának, Rádaházi Nike-nek szólt a taps, akit szintén Kovács Henri lovagolt.

Az öt- és a hatévesek mezőnyében szombaton is a szegedi Kovács Henri által bemutatott lovak végeztek az élen – számolt be róla a Nemzeti Lovarda hivatalos portálja.