Egy hete indult el az SZ-PLAST Ablak 30. születésnapi játékunk, amelynek keretein belül egész évben szegedi kötődésű nyereményekkel háláljuk meg a vásárlóink három évtizedes lojalitását. Az előző etapunkban egy JBL Charge 5 Bluetooth hangrendszerért megy a játék, a sorsolás egy hét múlva lesz, de közben már indul is a következő, a tét egy páros belépő a Szegedi Szabadtéri Játékok 2023-as évadának talán legizgalmasabb, legkülönlegesebb produkciójára.

A 2023-as Dóm téri programok kirobbanó zárlataként Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István worldmusicalje, az Ezeregy éjszaka debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A vadonatúj produkciót augusztus 11-i ősbemutatóját követően 12-én, 13-án, 18-án, 19-én és 20-án láthatja majd a közönség. Az Ezeregyéjszaka évszázadok óta közszájon forgó, számtalanszor újramesélt, mégis rengeteg meglepetést és újdonságot rejtő, egzotikus meséi mellett slágervárományos zenék, izgalmas látványvilág és neves sztárfellépők gondosodnak majd arról, hogy a musical szórakoztató kuriózum legyen hazánk legnagyobb szabadtéri színpadán.

A játék nyereménye egy 2 fős belépő az augusztus 11-i ősbemutatóra, a feladat pedig ismét az, hogy két szegedi jellegzetesség közül kitaláld, melyiknek terveztük és gyártottuk mi a nyílászáróit.

A.: Posta Palota

B.: NATURTEX gyártóüzem

Sorsolás két hét múlva, február 24-én, sok sikert kívánunk a játékhoz!

A játék Szervezője az SZ-PLAST Ablak Kft. megbízásából a Flawless Promotion Kft. (székhely: 6729 Szeged, Mozdony utca 40 A, iroda: 6722 Szeged, Kárász utca 9., Átrium, központi telefonszám: +3630 929 8409). A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, gyámság alatt nem álló személy. A nyerteseket a sorsolást követő 48 órán belül értesítjük ki, privát üzenet formájában. A sorsolás a Random pont org szoftverrel történik, véletlenszerűen, 2023. február 24-én, 20:00-kor. A nyertes nevét rögtön a sorsolást követően, az SZ-PLAST Ablak Facebook és Instagram oldalain tesszük közzé. A játékosok a részvétellel hozzájárulnak, hogy amennyiben ők nyernek, a nevüket a Szervező közzétegye az SZ-PLAST Ablak Facebook és Instagram oldalain.

A játékosok a nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a Játékos által megadott személyes adatokat kezelje kapcsolatfelvétel céljából, a cél teljesüléséig, de legkésőbb a nyeremény feladásáig. A Szervező a személyes adatokat bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

A Játékos a nyereményjátékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot.

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. Szervező Facebook-ot a nyereményjátékkal összefüggésben teljeskörűen mentesíti.